05 August 2012

. All Of New .


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.

Hai kawan-kawan. Mesti pelik bukak belog tibe-tibe takde POST kan. Hahaha. Sebenarnya saja DELETE semua. Sebab ayat banyak yang entah pape. Okay, dah nama tajuk berwajah baru, so STORY pun baru la kan. Sebelum nak share story kena la kenal dengan cik punya belog ni dulu. Nama diberi NURSYAFIQAH, tapi boleh panggil Aya okay. Simple je kalau panggil nama pendek-pendek kan kan. Ooh no! Aku amek SPM tahun ni. Sangat takut wo. Tahun ni SPM awal 5.11.2012 lagi berapa hari lagi. Cepat betul masa berlalu. Ha, lepas raya ni nak kene amek TRIAL pulak dah. Adoi, seriesly aku tak ready lagi kot --' Tapi takpa aku akan pastikan diri ni ready betul-betul. Okay, dah kenal cik belog ni? Baguih-baguih. Kalau nak tahu lebih detail, ADD la facebook yaw. Tu jela. Story banyak lagi ni, tapi nanti aku SHARE okay. Sekarang sibuk, maklum la SPM tak lama lagi. Assalamualaikum semua.