31 August 2012

. Mid Trial Exam .


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum. 

Hai semua. Hari ni Aya balik.
Sebenarnya semalam la Aya balik :)

Pejam celik pejam celik, macam tak percaya je Aya sekarang tengah TRIAL. Aiyoo, betul ke ni Aya dah past 3 paper ? Macam mimpi je --' Aya start hari selasa hari tu.

Selasa : Bahasa Melayu
Rabu : English
Khamis : Sejarah

Woahh, soalan boleh tahan la. Bahasa Melayu dan English tu rasanya, alhamdulillah boleh jawab. Tapi Sejarah, entahlah. Aya taktahu Aya merepek apa dalam tu --' Takpe la kan dah lepas. Pasrah jela. Alhamdulillah, Aya diberi peluang balik rumah. Tapi yang tak sukanya, kat rumah payah nak study kot. Ada banyak gangguan.

*HANDPHONE (tak ganggu sangat)
*INTENET (fb fb fb) 
*TV (jarang layan sangat)

Tapi Aya try jugak la nak study. Yela, isnin minggu depan Aya akan amek paper AGAMA. Selasa pulak MATH. Doakan Aya ye, takut sangat ni. Takpe, ni baru ujian kat dunia kan. Apa-apa pun kena hadapi jugak. Hah, nak tahu tak ! Aya wat peperiksaan kat dalam Dewan ERT. Paling tak sukenye duk bawah kipas. Aiyoo, pagi pagi rasa beku. Haha. Dah la duduk nak belakang dah. Tak sanggup lahh. Huhu. Untuk ketukangan dan lain-lain, diorang wat peperiksaan kat dalam Dewan Teknokrat.

Hah, sebelum terlupa. Aya nak tanya kat korang. Salah ke kalau kita meminta maaf ? Tak paham la, mintak maaf salah, tak mintak maaf rasa bersalah. Okay, tahu kenapa Aya tanya korang macam ni ? Sebab, semalam Aya bukak fb. Time sebelum raya hari tu, Aya ada hantar comment mintak maaf kat kawan-kawan. Tiba-tiba ada la hamba Allah ni...



(click untuk PEMBESARAN )

Dah tengok dan baca ? Pelik la. Rasanya Islam tak melarang kita untuk meminta maaf. Takpe la, walau apa-apa pun, Aya nak minta maaf kat hamba Allah tu. Yela kalau Aya ada buat dia tak berpuas hati ke kan. Wallahualam# Okay, thanks sudi baca entry trial kali ini. Jumpa lagi sayang. Assalamualaikum*