30 September 2012

. Tarikh Keramat 26/9 .


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum. 

Hai kawe-kawe. Sekarang menunjukkan pukul 11.50 malam. Sat g nak masuk hari AHAD dah. Alhamdulillah ada jugak kesempatan nak update. Hari ni nak share cerita. 26/9 yang lepas merupakan KELAHIRAN Aya dalam dunia ni. Maknanya birthday Aya. Aya sudah tua. Yahuuu. Haha. Aya nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan laman sosial Aya yang wish Aya. Terima kasih sebab ingat tarikh keramat tu. Tak lupa jugak kawan-kawan yang sudi bagi Aya hadiah, Kad Hari Jadi dan wish Aya tepat pukul 12.00 pagi atau seawal dari tu dan selewat daripada itu. Aya ada tulis kat dalam buku orang-orang yang wish time Birthday Aya. Ni yang Aya tulis just yang wish Aya face to face atau melalui handfon. 

Jom intai :


`Muka surat first*


`Muka surat second*


`Ni orang yang send meseg wish kat aya*

Untuk sesiapa yang bagi Aya hadiah dan Kad Hari Jadi tu, Aya nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih tau. Aya akan simpan dan hargai apa yang korang kasi tu. Sayang korang semua :')
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thanks untuk sibling Aya sebab wish kat Aya melalui facebook. Seriesly, Aya sangat rindukan korang. Bila kita nak berkumpul macam dulu :')


 `Ni yang akak POST*


`Kedua-dua abang yang tersayang POST*

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tutup pasal Birthday. Hmm, how about my mid year exam result ? Adui, sangat teruk. Tapi alhamdulillah, Aya tak sangka subjek PMBT (bengkel) Aya dapat A :) Terima kasih ya ALLAH. Apa-apa pun doakan kejayaan Aya ye kawan-kawan. Sebelum terlupa, hari tu Aya ada dapat satu kad daripada friend Facebook. Thanks Hayaty sebab ingat kat Aya. Terharu plus terkejut tiba-tiba Yaty bagi benda ni :


Entry sudah abis. Assalamualaikum.